Les meves baralles he tingut amb el tema del vernís, però qui tenacitat té Déu no l'abandona, i així he aconseguit el meu color verd... uns primavera, altres verd més intens, altres més juvenils, però tots en verd.

Tot aquest procés ha contribuït a la satisfacció de poder contactar amb l'instrument i amb l'ànima de qui l'ha de desenvolupar i portar a la seva plenitud amb les obres tocades. Així busquem amb cada persona que s'anima a obtenir aquest bé preuat, aquest meravellós instrument, que adaptem el so a la personalitat de qui el tocarà, per fer una simbiosi perfecta i aconseguir la perfecció absoluta de la més immensa bellesa.
Mis peleas he tenido con el tema del barniz, pero quién tesón tiene Dios no lo abandona, y así he conseguido mi color verde… unos primavera, otros verde más intenso, otros más juveniles, pero todos en verde.

Todo este proceso ha contribuido a la satisfacción de poder contactar con el instrumento y con el alma de quien lo va a desarrollar y llevar a su plenitud con las obras tocadas. Así buscamos con cada persona que se anima a obtener este bien preciado, este maravilloso instrumento, que adaptamos el sonido a la personalidad de quien lo va a tocar, para hacer una simbiosis perfecta y conseguir la perfección absoluta de la más inmensa belleza.